OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

MŮJ PŘÍBĚH

Jídlo je mou láskou odjakživa. Jak už to tak u životních lásek bývá, náš vztah prošel mnoha proměnami.  Vyzkoušela jsem všemožné diety a výživové směry, léta jsem bojovala s poruchami příjmu potravy. Trpělo moje tělo i duše.

Když jsem krátce po třicítce ve vztahu k jídlu konečně nabyla křehkou rovnováhu, poznala jsem svého současného muže. A jeho dvě děti. Střídavá péče obrátila můj spořádaný život doslova vzhůru nohama. Najednou jsem kromě časově náročné práce a svých "výživových starostí" měla ještě dvě malé děti. A mělo být hůř...

Brzy nato přišla na svět moje milovaná dcera a záhy se ukázalo, že netoleruje lepek ani laktózu. Mé kuchařské sebevědomí dostalo na frak. Za pochodu jsem se učila připravovat známá jídla novým způsobem. Můj kulinární svět ovládla BEZ. Zpětně musím říct, že mi exkurz do světa potravinových alergií a intolerancí rozšířil obzory a dodnes z něho při vaření a pečení těžím.

Koš s ovocem a zeleninou

imagetools0.png

Jsem povahou bojovník. Došlo mi, že jestli svou životní bitvu s jídlem mám vyhrát, potřebuji informace. Kvalitní, podložené a ověřené.

Načetla jsem stohy literatury, vyslechla řadu přednášek a nakonec se sama pustila do studia výživového poradenství, které jsem zakončila státní zkouškou akreditovanou Ministerstvem zdravotnictví.

Spojila jsem nově nabyté znalosti se svými letitými zkušenostmi a experimenty. Z obojího jsem si vzala to nejlepší a vytvořila svůj ideální stravovací plán. A konečně nalezla klid.

A tak jsem tady a nabízím vám své know how nasbírané léty pokusů a omylů, ale také pozorného studia domácích i zahraničních zdrojů z oblasti výživy. Možná se najdete v mém příběhu, nebo v některé jeho části, a dáte mi svou důvěru. Slibuji, že vás nezklamu.

Recepty